kommercielt Indhold

Gift Shop

1000freespins.dk

Kan du lide gavebutikker? Dumt spørgsmål – for hvem kan ikke det? Det samme har Play N Go i hvert fald tænkt, da de udviklede en spilleautomat med navnet ”Gift Shop”. Gift Shop-spilleautomaten er en klassisk spilleautomat, som dog er opbygget noget mere simpelt end de fleste. Hvis man har en smule kendskab til spilleautomater, ved man, at klassiske spilleautomater normalvis er opbygget med fem hjul, tre rækker og minimum 15 betalingslinjer. Til sammenligning er Gift Shop-spilleautomaten så enkel, at den kun har tre hjul, én række og én betalingslinje. Spilleautomaten behøver dog ikke være kedelig, bare fordi den er enkel. Om den er det, kan du finde ud af her. Herunder får du nemlig meget mere information om Gift Shop-spilleautomaten samt en generel anmeldelse af den.

 

GIFT SHOP VIDEO

 

ER ENKELT LIG MED KEDELIGT?

Gift Shop-spilleautomaten er, som nævnt, en meget enkel spilleautomat. Udover at have en mere enkel opbygning end de fleste andre klassiske spilleautomater, har den heller ikke nogen bonusspil eller -funktioner. Der er altså kun et grundspil, som man kender det, hvor det gælder om at spinne hjulene, indtil man får en gevinstgivende kombination. Nogle vil synes, at de manglende funktioner og bonusspil gør spilleautomaten kedelig. Andre vil dog mene, at underholdningsværdien stadig er i top. Om du vil synes, at spilleautomaten er kedelig, afhænger i meget høj grad af, hvordan dine præferencer er. Hvis du gerne bare vil have et godt grundspil, hvor du har mulighed for at vinde gode gevinster i en fart, vil du med garanti bryde dig om Gift Shop-spilleautomaten. Hvis du derimod synes, det er bonusspillene, der er det sjove ved en spilleautomat, vil du naturligvis blive skuffet, hvis du kaster penge efter Gift Shop-spilleautomaten.

 

SCREENSHOTS AF GIFT SHOP

GENNEMFØRTTEMA I HØJ KVALITET

Scenen for spilleautomaten er sat som en gavebutik – en helt klassisk gavebutik, som vi kender dem fra film. Symbolerne forestiller blandt andet røde roser, bamser og chokoladeæsker. Det symbol, du skal holde mest øje med, er dog diamantringen. Dette symbol udgør nemlig wildsymbolet. Når wildsymbolet fremkommer på hjulene, vil det erstatte ethvert andet symbol på hjulene, hvilket er med til at øge dine chancer for gevinst. Derudover er det wildsymbolet, der kan give dig den største gevinst: Jackpotten. Hvilke gevinster du kan vinde, og hvilke symboler der udløser gevinster, kan du læse mere om i udbetalingstabellen. Det er en god ide, at du kigger på denne, inden du starter spillet, så du ved, hvordan du vinder.

 

SATS EN, TO ELLERTRE MØNTER

I denne spilleautomat kan du vælge, om du vil satse en, to eller tre mønter per spin. Inden du bestemmer dig for, hvor meget du vil satse, skal du være opmærksom på to ting: Du kan kun vinde jackpotten, hvis du satser 3 mønter, og udbetalingsprocenten er i gennemsnit højere, hvis du satser tre mønter.

Gift-Shop_playgame-1000freespins.dk
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS