kommercielt Indhold

Alien Robots

1000freespins.dk

Rigtig mange er bidt af universer, hvor man møder aliens. Og det er derfor heller ikke så besynderligt, at der nu også findes en online spillemaskine med netop dette tema. Alien robots er ét af rigtig mange gode spil fra Net Entertainment, og det minder om mange af de andre – dog med en række fine nuancer. Det vil vi se lidt nærmere på.

Kigger vi helt overordnet på funktionerne, er der 30 gevinstgivende linjer i spillet, og der er naturligvis de klassiske fem hjul. Der findes en relativ lang række af kombinationer, som kan give en gevinst, og der er derfor gode chancer for at ”gå hjem” med penge. Symbolerne er selvfølgelig dybt inspireret af temaet, og der er derfor robotter, aliens, tallerkener som kan flyve og lignende symboler. Der er derfor ingen tvivl om, at hvis man er vild med dette univers, så er spillet super underholdende.

Alien robots har, udover mange sjove symboler og figurer, en masse spændende valgmuligheder. Du kan selv placere din indsats, og du kan spille for helt ned til ti øre per spil og op til 1500 danske kroner per spin. Man må derfor sige, at der er mulighed for at spille, uanset hvor stor en gambler man er.

Er du typen, som gerne vil have en pause i fingrene, har du mulighed for det, mens du fortsætter dit spil. Du kan nemlig sætte automatpiloten til, og så kan du ellers lave alt muligt andet, mens du skovler penge ind – hvis du har heldet med dig. Du kan selvfølgelig også bare blive ved skærmen, men så slipper du for at trykke hver gang. Det er en smart funktion, og du vælger selvfølgelig fortsat selv dine indsatser.

 

ALIEN ROBOTS VIDEO

 

SÆRLIGE MULIGHEDER

Alien Robots spil på mobil og tabletHvis du er på udkig efter noget anderledes, som du ikke finder i alle spil, er det faktisk det rette spil, du har valgt med Alien Robots. Her er der nemlig nogle lidt unikke ting, som fx gratis spins-funktionen, der giver dig chancen for at vinde et stort antal gratis spins til dit spil. Du kan også vinde på andre finurlige måder, som du ikke lige havde set komme undervejs.

Samlet set er der tale om et sjovt spil, som giver dig god underholdning, og som du ikke kører død i med det samme. Funktionerne er mange, og der er derfor noget at holde øje med. Men kompleksiteten er ikke så stor, at det ikke er til at holde styr på. Der er mulighed for at vinde de store jackpots, men der er også rigtig mange mindre vinderkombinationer, og du har derfor gode chancer, når du sætter dig til rette. Det er et populært spil blandt de rutinerede, og det forstår man godt – det er nemlig super sjovt.

 

SCREENSHOTS AF ALIEN ROBOTS SPILLET

POPULÆRT
Alien-robots_small logo
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?