kommercielt Indhold

Sweet Alchemy

1000freespins.dk

Har du svært ved holde dig fra lidt til den søde tand? Med Sweet Alchemy bliver du præsenteret for et sukkersødt univers fyldt med bolcher og slik. Der er noget eventyrligt og fe-agtigt over den verden, du bliver præsenteret for, og du kan ikke andet end at føle dig godt tilpas. Med denne spillemaskine fra Play’n GO kan du nemt få stillet den lille sult med lidt sødt til ganen. Du vil være godt underholdt, samtidig med at der er gode gevinster at hente.

 

OM SWEET ALCHEMY

 

EN SPILLEMASKINE MED MANGE MULIGHEDER

Denne spillemaskine præsenterer dig for fem hjul med et antal rækker i hver. Kort sagt går det ud på, at få minimum fire ens stykker slik til at røre hinanden, hvilket både kan være vertikalt og horisontalt. Dog ikke diagonalt. Når fire stykker slik rører hinanden forsvinder de i op røg – eller rettere sagt en sukkersky. Disse point tilføjes til Sugar Rust-meteret, der skal fyldes op for at kunne udløse forskellige features. Disse features kan give dig forskellige gevinster.

 

ET SPIL MED UNDERHOLDNINGSVÆRDIEN I TOP

Denne spillemaskine har et væld af forskellige features. Som sagt gælder det om fylde sit Sugar Rush-meter så meget op som muligt i hver runde. Dine features afgøres derefter af, hvor fyldt dit Sugar Rush-meter er. Der udløses forskellige features alt efter, om du har 6, 13, 25 eller 38 symboler i dit meter. Jo flere des bedre. Det kan fx udløse forskellige WILD’s, som har forskellige funktioner.

Er du så heldig at have fået 38 symboler i dit meter, vil du opleve en gratis runde, der hedder Mix the Elixir. Her spiller du pludselig på en spillemaskine med ni hjul og ni rækker, hvilket giver dig større mulighed for gevinst. Denne gratis runde består af tre forskellige niveauer, hvor man kan forhøje sin gevinst, desto flere af niveauerne man gennemfører. I denne runde skal man typisk samle X antal af udvalgte symboler over de tre nævnte niveauer. Det er derfor lidt anderledes fra de almindelige runder, da du skal være mere aktiv her. Der er derfor en masse underholdning at hente her, hvis det er det, man er ude efter.

 

SCREENSHOTS AF SWEET ALCHEMY

MANGE FORSKELLIGE MULIGHEDER KOMBINERET I ET SPIL

Sweet Alchemy er sammensat af mange forskellige muligheder, når det kommer til at fange de gode gevinster. Det sukkersøde univers tager dig med på eventyr, hvor der er udfordringer og underholdning i ethvert hjørne. Der er derfor flere aspekter til dette spil. Er man til det lidt mere komplicerede, hvor det ikke nødvendigvis skal køre på automatpilot hele tiden, er denne spillemaskine klart et forsøg værd. Den kræver et par forsøg at sætte sig ind i, men der er rigtig meget underholdning at hente.

NYT SPIL
Sweet-Alchemy-small logo
PRØV SPILLET MED RIGTIGE PENGE & FÅ BONUS