kommercielt Indhold

Gold King

1000freespins.dk

Er du til guld og juveler, og er der lidt kongelig personlighed gemt i dag, er Gold King den helt rigtige spillemaskine til dig. Her er der sørget for guld i lange baner, hvor du nærmest kan svømme i guld. Oplev guldregnen, hvor der er sørget for lækker grafik i et spil, der er overskueligt at finde ud af, med denne spillemaskine fra Play’n GO. Der er en masse vilde gevinster at hente her. Tag guldet med hjem og få en masse underholdning med Gold King. Læs mere om Gold King i denne anmeldelse.

 

OM GOLD KING

 

EN SPILLEMASKINE MED EN VELKENDT HISTORIE BAG

Inspirationen bag dette spil er myten om Kong Midas, der ville have evnen til at lave alt han rørte ved til guld. Der er derfor sørget for guld i lange baner, når du spiller på denne spillemaskine. Den sørgelige slutning er dog pillet ud. Der er derfor hovedsageligt fokus på den helt store guldregn, hvor du selvfølgelig skal have del i gevinsterne.

 

FORSKELLIGE FEATURES MED ALVERDENS GULDELEMENTER

Når du vælger at spille Gold King, bliver du mødt af en spillemaskine med fem hjul, der hver har tre rækker. Det er derfor en meget overskuelig spillemaskine, hvor du nemt kan holde øje med det hele. De mange guldelementer kan udløse forskellige gevinster eller features. I bund og grund er der mange traditionelle funktioner på denne spillemaskine. Du kan fx opleve the Super Stack-feature og the Super Spins-feature, som vi også kender fra andre spil.

Disse features giver dig mulighed for vilde gevinster. The Super Spins-featuren forekommer fx når kongen fremkommer på hjul 1, 3 og 5 i ét spin. Det udløser 10 gratis spins. Det i sig selv er en super god feature, da det giver dig mulighed for flere gevinster. Ikke nok med det vil du kunne få 2, 4 eller 10 yderligere gratis spins, hvis du i løbet af dine gratis spins får 1-3 scatter-symboler. Her får du samtidig den fordel, at der ikke er noget loft på, hvor længe du må forlænge dine gratis spins. Er du rigtig heldig, kan du derfor blive ved med at spinne i evigheder, hvilket vil give endnu større chancer for at nyde godt af guldet.

 

SCREENSHOTS AF GOLD KING

GULDREGN OG GODE FORDELE FOR DIG SOM SPILLER

Den fede grafik og den sjove baggrundshistorie for dette spil, giver dig blod på tanden for at få del i alt det fantastiske guld. Der er noget spændende og sjovt ved at spille dette spil, da der er et kongeligt og adeligt tema over det. Det er derfor ikke noget, man bliver træt af at se på. Derudover er der virkelig gode fordele tilknyttet dette spil, da der fx ikke er et maksimum på, hvor mange gratis spins, du må blive ved med at få.

NYT SPIL
Gold-King-small logo
FÅ UNIKKE FREE SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!