kommercielt Indhold

Flying Pigs

1000freespins.dk

Oplev de mange muligheder for at blive kåret som den helt store vinder i Play N GO’s underholdende bingospil Flying Pigs. Der er her tale om et helt unikt spil, hvor det handler om, at du skal udfylde en vifte af mønstre for på den måde at vinde spændende præmier. Nogle udløser endda en bonusrunde, der giver yderligere gevinster, og der er således tale om et utroligt underholdende spil, som bingofans over hele kloden vil elske.

Spillet er bygget op på den måde, at du som spiller får meget medbestemmelse. Du kan eksempelvis selv vælge, hvor meget du vil satse, og hvor mange kort du vil spille. Herefter vil spillet gå i gang, og 30 bolde vil vise sig, som hver indeholder et bestemt tal. Såfremt tallene er identiske med dem, du har på dine kort, og såfremt du formår at udfylde den rette kombination, vil du blive belønnet med spændende gevinster.

 

FLYING PIGS VIDEO

 

UNDERHOLDENDE SPIL FOR ALLE BINGOFANS

Spillet tilbyder en funktion, hvor det er muligt for dig at købe dig til ekstra kugler, så du på den måde kan øge dine vinderchancer markant. Det er muligt at købe ekstra kugler hele 12 gange for hvert spil. Herudover byder spillet også på en bonusrunde, som du kan udløse ved at kombinere dine tal på en måde, så du rammer et mønster af særlig høj værdi.

Det unikke ved bingospillet Flying Pigs er, at der ikke er meget strategi at tænke over, og den eneste reelle mulighed, du har for at ændre på spillets gang, er ved at købe dig til ekstra kugler. Dette er noget, de fleste spillere godt kan lide, da de således blot kan læne sig tilbage og nyde underholdningen.

 

SCREENSHOTS AF FIYING PIGS

BEHAGELIGT OG SIMPELT SPIL, DER ALDRIG BLIVER KEDELIGT

Er du på udkig efter et behageligt spil, der ikke kræver ret mange strategiske overvejelser, kan Flying Pigs fra Play N GO være lige præcis det spil, du er på udkig efter. Der er nemlig her tale om et simpelt spil, som du blot kan nyde i afslappende og rolige omgivelser. På trods af dette går spillet dog aldrig hen og bliver kedeligt. Det formår nemlig stadig at byde på mange forskellige funktioner, såsom bonusrunden samt muligheden for at købe sig til ekstra kugler. Det gør, at spillet bliver ved med at være spændende selv efter mange timer.

Flying Pigs er således et interessant spil for dig, som ønsker et simpelt bingospil, der ikke er for komplekst, men som stadig byder på masser af underholdning og spænding.

Flying-Pigs_small logo-1000freespins.dk
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?