kommercielt Indhold

Blood Suckers II

1000freespins.dk

Har du lyst til gys og mørke, imens du spiller og vinder store gevinster? Bloodsuckers II er nu ude og garanterer dig at tilføje en underholdende mængde vampyrer og blod til dit online casinospil. Hvis du sætter dig til rette for at spille nu, kan du altså roligt glæde dig til en sjov og inddragende oplevelse.

 

OM BLOOD SUCKERS2

 

VIND STORE GEVINSTER I SKRÆMMENDE OMGIVELSER

Spil-Blood-Suckers2-på-mobilenEn dyster melodi kører i baggrunden, når du kommer ind på spillemaskinen Blood Suckers II. Dette er opfølgeren til den allerede populære Blood Suckers-spillemaskine, der bringer dig ind i et mørkt og uhyggeligt univers. Her bliver du mødt af blodsugende vampyrer klædt i rødt, der ledsager dig gennem spillet. De gennemsigtige rækker er fyldt med symboler såsom de forskellige vampyrers ansigter samt diamanter eller sten i skiftende farver. Det er disse, du skal have på række, for at kunne få den helt store jackpot.

Bloodsuckers II er en traditionel spillemaskine med fem rækker af skiftende symboler, der glitrer mod den dunkle baggrund, når de spinner gennem spillet. Spændingen øges hurtigt, og du vil uden tvivl opleve en gennemgående rus, idet rækkerne giver sig til at flytte på sig ved blot et klik. Foruden de fem rækker har spillet også flere funktioner, der er kendetegnende for gode spilleautomater.

 

SCREENSHOTS AF BLOOD SUCKERS II

Du har eksempeltvis mulighed for selv at vælge din indsats, når du starter spillet. Du kan derudover vælge, om du selv vil klikke for hvert spin, eller om du vil sætte autoplay til og se spillet udfolde sig foran dig. Ved Bloodsuckers II er man også så heldig, at Wild-funktionen indgår. Når et Wild-symbol dukker op på din række, øges dine chancer for at vinde markant. Wilds funktion er, at det kan træde i stedet for ethvert andet symbol. Således er du altså med et Wild-symbol endnu tættere på en massiv jackpot end førhen.

Foruden de mere traditionelle funktioner såsom ovennævnte gemmer Bloodsuckers II også på nogle gode overraskelser for dig som spiller. Får du tre bonussymboler fra venstre, starter ”Hidden Treasure-bonusspillet”. Får du derimod fire bonussymboler, vil du opleve, at alle dine mønter fordobles, og får du hele fem, bliver dine mønter tredoblet. Dette kan altså give enormt store gevinster på din spillekonto. Foruden bonusser findes der også Blood Rose Free-spins. Blood Rose Free-spins giver dig mulighed for at få 10 gratis spins. Men ikke blot det, for hvis du vinder undervejs i disse 10 spins, bliver dine gevinster nemlig ganget med tre.

Når du sætter dig ned for at spille Bloodsuckers, kombinerer du altså en traditionel spillemaskine med nye, spændende funktioner, store potentielle gevinster og en helt masse sjov. Det er uden tvivl opskriften på en anderledes og god spiloplevelse, og du kan spille når som helst, hvor som helst.

NYT SPIL
Blood-Suckers2-small logo
FÅ FREE SPINS BONUS & SPIL SPILLET MED PENGE