kommercielt Indhold

Space Gems

1000freespins.dk

Spillet Space Gems giver dig mulighed for at komme med på en fascinerende og spændende rumrejse i galaksen. Her kan du komme tæt på og udforske sorte huller og supernovaer, mens du samler krystaller for til sidst at vinde de største og bedste gevinster, der findes på mælkevejen. Foruden at samle krystaller skal du også indsamle data til dit helt eget personlige stjernekort.

Med Space Gems-spilleautomaten handler det for dig om at finde den store jackpot, og missionen er således ganske klar og simpel. Kom i gang med at udforske mælkevejen og saml de eftertragtede rumkrystaller, så du kan score gevinster og indsamle rigdomme mellem de mange planeter og stjerner. Her i anmeldelsen kan du blive meget klogere på Space Gems-spilleautomaten fra Magnet Gaming / CEGO.

 

UNDERHOLDENDE SPILLEATOMAT MED ENKEL OPBYGNING

Det første, du vil lægge mærke til ved Space Gems-spilleautomaten, er uden tvivl dens enkle opbygning, hvilket betyder, at alle kan være med. Automaten er bygget op omkring tre hjul og otte betalingslinjer, og du vil derfor nemt kunne få øje på symbolerne, så du kan vinde store gevinster. Der er altså ikke så meget, du skal være opmærksom på, når du spiller Space Gems, og det er derfor også et oplagt spil for begyndere. Denne simple opbygning betyder dog ikke, at spillet ikke er sjovt. Tværtimod er du garanteret timevis af underholdning, da det tilbyder en række store gevinster og bonusspil, hvorfor den helt store jackpot altid er lige indenfor rækkevidde.

 

OM SPIL SPACE GEMS

 

PRØV BONUSSPILLENE OG VIND DEN HELT STORE JACKPOT

Det særlige ved spilleautomaten Space Gems er, at den giver dig mulighed for at vinde en kæmpestor jackpot, og det er netop dette, der tiltrækker så mange spilleglade mennesker verden over. Hvis du er interesseret i at få fingrene i denne store jackpot, er bonusspillene vejen dertil, og dem findes der to af, nemlig Mælkevejen og Stjernekortet. I bonusspillene handler det om at finde frem til nogle helt bestemte symboler, enten Mælkevejen-symboler eller Stjernekort-symboler, og du skal finde tre af hver. Når du spiller Mælkevejen-bonusspillet, befinder du dig i et rumskib, og det foregår helt enkelt ved, at du blot skal slå med en terning og dermed vinde jackpots og andre store gevinster. Spiller du i stedet Stjernekortet-bonusspillet, befinder du dig på en spilleplade, hvor det handler om at nå ind i midten, hvor jackpotten venter.

 

SCREENSHOTS AF SPACE GEMS SPILLET

VIND SPÆNDENDE GEVINSTER OG FÅ TIMEVIS AF UNDERHOLDNING

Er du også en rumentusiast, som bare venter på at få lov til at komme ombord på rumskibet og udforske rummet på nærmeste hold? Det får du netop mulighed for med spilleautomaten Space Gems, hvor du kan vinde spændende gevinster. Derudover finder du to bonusspil, der er sjove, og som kan vise sig at være aldeles gunstige for din pengepung. Automaten er utrolig simpel, hvorfor den er et oplagt sted at starte som nybegynder. Du vil med Space Gems være garanteret timevis af underholdning.

 

SPACE GEMS JACKPOT, BOUNS OG GRATIS SPINS

NYT SPIL
Space-gems_small logo
FÅ UNIK VELKOMSTBONUS TIL DETTE SPIL