kommercielt Indhold

Irish Gold

1000freespins.dk

Hvis du skal lede efter guld og skatte, hvor vil du så lede? For enden af regnbuen og på et casino naturligvis. Play N Go har været smarte – de har nemlig forenet de to ting i en spilleautomat, som de har valgt at kalde Irish Gold. Irish Gold er en klassisk spilleautomat med et twist. Den er nemlig mere enkel og simpel end de fleste klassiske spilleautomater, idet den kun har tre hjul og fem betalingslinjer. Til sammenligning har klassiske spilleautomater normalvis fem hjul og minimum 15 betalingslinjer. Den simple opbygning gør, at Irish Gold-spilleautomaten er ideel, hvis du godt kan lide at spille på online spilleautomater fra din telefon eller tablet. Spillet er hurtigt og overskueligt, og det er perfekt til et mobilspil.

Play N Go har generelt et godt ry i branchen. De er kendte for at udvikle gode spilleautomater, der har en høj underholdningsværdi og gode grafiske løsninger, der tilsammen skaber en fremragende spiloplevelse. Om Irish Gold-spilleautomaten kan leve op til dette ry, kan du finde ud af, hvis du læser med her. Herunder giver vi dig nemlig en generel anmeldelse af spilleautomaten samt mere information om den.

 

IRISH GOLD VIDEO

 

SIMPEL OPBYGNING OG SIMPLE REGLER

Irish Gold-spilleautomaten har altså en simpel opbygning, og med en simpel opbygning følger også simple regler. Der er ikke mange regler, du skal kende, inden du giver dig i kast med spilleautomaten. Du bør dog tage et kig på udbetalingstabellen, så du ved, hvilke symbolkombinationer der giver gevinst. Inden du spinner hjulene, skal du beslutte, hvor mange mønter du vil satse per betalingslinje per spin. Det har naturligvis betydning for din gevinst, idet din gevinst bliver udbetalt alt efter din indsats – din indsats bliver nemlig multipliceret et givent antal gange, når du får gevinst.

Når hjulene spinner, skal du naturligvis holde øje med, hvilke symboler der lander på linjen, og om kombinationen af symbolerne giver gevinst. Du skal også holde et ekstra øje med scatter- og wildsymbolet. Scattersymbolet, som forestiller en trekløver, giver din indsats 25 gange igen, hvis det fremkommer på alle tre hjul. Wildsymbolet, som forestiller en guldkrukke, erstatter ethvert andet symbol og kan dermed forøge dine vinderchancer. Hvis wildsymbolet fylder en indsatslinje, vinder du jackpotten – og der er altså rigtig god grund til at holde et vågent øje med guldkrukken.

 

SCREENSHOTS AF IRISH GOLD

SJOVT TEMA OG GOD GRAFIK

Irish Gold-spilleautomaten har et sjovt tema, der er gennemført. Det hele spiller sammen og går op i en højere enhed, hvilket er med til at give en fremragende spiloplevelse. Den gode grafiske løsning, der er i spillet, er ligeledes med til at forbedre spiloplevelsen for spillere samt gøre, at spilleautomaten bestemt kan leve op til det ry, Play N Go har på markedet.

Irish-Gold_playgame-1000freespins.dk
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!