kommercielt Indhold

Fortune Teller

1000freespins.dk

Tror du på spåkoner og andre, der kan fortælle om, hvordan din fremtid skal udforme sig? Eller synes du, det hele virker lidt overtroisk? Uanset hvad du tror, kan det måske betale sig at spille med på spilleautomaten, Fortune Teller. I Fortune Teller vil en sigøjner-spåkone nemlig fortælle dig, om du vil blive rig eller ej – og det er på mange måder hende og dit eget held, der bestemmer det. Det er nemlig i spåkonens spilleautomat, du har muligheden for at blive rig.

Fortune Teller er en spilleautomat, der er udviklet af Play N Go. NetEnt, som er en anden softwaregigant, har udviklet en spilleautomat af samme navn – og de to minder da også meget om hinanden. De to spilleautomater har dog forskellige funktioner og spil, hvorfor de alligevel ikke er så ens, som de først synes. Herunder kan du læse meget mere om Fortune Teller fra Play N Go, og du kan således få lov til at danne dig et indtryk af automaten. Ud fra det kan du bestemme, om du vil prøve kræfter med spilleautomaten og lade spåkonen spå om din fremtid.

 

FORTUNE TELLER VIDEO

 

LAD SPÅKONEN BERIGE DIG

Det er sigøjneren, der danner scenen for dette spil. Det er hende, der vil give dig gevinst, hvis du vinder – og det er derfor hende, du skal bede til, hvis du tror på, at den slags virker. Det er dog ikke kun sigøjner-spåkonen, som du vil stifte bekendtskab med i denne spilleautomat. Du vil også stifte bekendtskab med andre symboler, der vil bestemme din skæbne. Det er disse symboler, der skal danne bestemte gevinstgivende kombinationer. Især skal du holde øje med symbolet, der forestiller en sort kat. Dette symbol er et scattersymbol, som altså vil sende dig videre til bonusspillet. Du skal blot have tre scattersymboler hvor som helst på pladen. Ligeledes skal du holde øje med bonussymbolet, som forestiller et tarotkort. Dette symbol vil sende dig videre til et andet bonusspil, som også kan gøre spillet mere underholdende, spændende og indbringende. Det sidste symbol, du skal holde særligt øje med, er wildsymbolet, som forestiller en krystalkugle. Hvis du får fem af disse symboler, vil du få en gevinst på hele 5.000 mønter – og du vil altså i den grad kunne takke sigøjneren og dit held for din skæbne.

 

SCREENSHOTS AF FORTUNE TELLER

EN SPILLEAUTOMAT FOR ALLE SPILLERE

Fortune Teller er en spilleautomat, der henvender sig til alle slags spillere. Den er opbygget med fem hjul og 20 indsatslinjer. Du kan selv bestemme, hvor mange indsatslinjer der skal aktiveres, og du kan ligeledes selv bestemme møntværdien, samt hvor mange mønter du vil satse per linje. Derfor er spilleautomaten både for de modige og for de mere forsigtige.

NYT SPIL
Fortune-Teller_playgame-1000freespins.dk
MODTAG GRATIS SPINS TIL DETTE SPIL, I DAG!