kommercielt Indhold

Emojii Planet

1000freespins.dk

NetEnt er en yderst populær spiludbyder, der er kendt for at producere spilleautomater, der bringer underholdningen til et helt nyt niveau, og det er bestemt ingen undtagelse, når det kommer til spilleautomaten Emoji Planet. Det er spillet, hvor du kommer på en spændende rejse ind i en helt særlig verden af emojis, og det handler således for dig om at samle disse for at aktivere nogle af de fem spændende spil. Her i anmeldelsen kan du læse meget mere om Emoji Planet, så du kan blive klogere på, hvad spillet kan tilbyde.

 

OM EMOJII PLANET

 

UNIK OPBYGNING OG VISUELTFLOT SPIL

Selve spillet er bygget op omkring fem hjul og seks rækker, og det anvender Cluster Pays, som betyder, at du skal gå efter en klynge af symboler i stedet for de klassiske kombinationer på rækker. Det er således en ganske særlig opbygning, og spillet adskiller sig på den måde fra de mange andre spilleautomater på markedet. Udover det er spillet et videoslot, hvilket resulterer i levende animationer, og der er derfor tale om et visuelt flot spil. Der sker altså en masse, når man spiller Emoji Planet, og du er derfor garanteret aldrig at komme til at kede dig. Du er sikret timevis af underholdning til Emijo Planet.

SAML EMOJIS OG AKTIVER DE MANGE FEATURES

Spillet indeholder en lang række features, som bliver aktiveret, når minimum 12 af disse fylder hele Emoji-metret, og der bliver hermed udløst en bonusfeature, der adskiller sig efter, hvilken emoji der er tale om. Ydermere indeholder spillet sticky wild-symboler og wilds, og endelig findes der en avalanche-feature, som betyder, at de vindende kombinationer konstant vil blive erstattet af nye.

For at du kan vinde i Emoji Planet handler det altså om at indsamle emojis, så du kan aktivere de fem spændende features, som spillet byder på, og der således gode chancer for at vinde udbetalinger. Det skal dog nævnes, at der er tale om mindre udbetalinger, hvorfor spillet er et oplagt valg for dig, der ikke vil risikere at tabe en helt masse penge.

 

SCREENSHOTS AF EMOJII PLANET

UNDERHOLDENDE SPIL MED GODE MULIGHEDERFOR AT FÅ GEVINST

Vi lever i en tid, hvor emojis er alle steder, og man kan derfor ikke komme uden om disse gule og sjove ansigter. Emoji Planet er en spilleautomat, hvor du kan udforske de mange emojis yderligere og virkelig lære dem at kende. Her bliver du nemlig taget ind i en enorm verden af emojis, som du skal samle for at vinde gevinster. Selve opbygningen adskiller sig fra andre spilleautomater, og udover det indeholder spillet masser af features, wilds og sticky wild-symboler, hvorfor du kan vide dig sikker på, at du aldrig vil komme til at kede dig. De mange features gør dog også, at man hurtigt kan miste overblikket, men til gengæld er der rig mulighed for at vinde mindre udbetalinger.

NYT SPIL
Emojiplanet_small logo
VIL DU GERNE PRØVE SPILLET MED RIGTIGE PENGE?