kommercielt Indhold

Baker’s Treat

1000freespins.dk

Er du til kager og søde sager, kan der være mulighed for, at dit mund begynder at løbe i vand, når du spiller Baker’s Treat. Der er nemlig sørget for alverdens lækkerier fra bageren, der er helt uimodståelige. Spillet er inspireret af The Great British Bake Off, hvilket svarer til den engelske udgave af Den Store Bagedyst. Der er derfor lagt i ovnen til masser af underholdning med lækre kreationer, hvor der er dækket op til en masse gode gevinster.

 

BAKER'S TREAT VIDEO

 

EN GRAFIK DER TAGER DEN ENGELSKE STEMNING MED I HÅNDEN

Kom med ud i gårdhaven, hvor der er dækket op til det helt store kagebord. Baggrunden udgør det, der minder om en simpel gårdhave, hvor der er placeret et bord på en lille terrasse eller veranda. Selve bordet udgør spillemaskinen, hvor der linet op med alverdens lækre kager. Du finder alt fra cupcakes, macarons, gulerodskage, tærter, cheesecake og meget mere. Her er alt, hvad dit hjerte begærer inden for kager.

Kagerne står grafisk knivskarpt, hvor der er gjort meget ud af, at man ikke skal være i tvivl om, hvilken kage der er tale om. Der er gjort meget ud af genkendelighed, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med skønne farver, der passer til havens beplantning.

 

SCREENSHOTS AF BAKER”S TREAT

MANGE FORSKELLIGE MÅ DER AT KOMBINEER PÅ

Spillet består af fem forskellige farvede macarons, der giver lav tilbagebetaling, og fem forskellige kager, der er lidt mere fancy, der giver høj tilbagebetaling. De kaldes også desserter. Derudover er der et WILD symbol, der er repræsenteret af en stor lagkage med teksten WILD. Det smarte ved Baker’s Treat er, at du kan lave vindende kombinationer både fra venstre og fra højre side. Det giver dig større mulighed for at få gevinst.

Der er også sørget for forskellige features til denne spillemaskine. Hvis du får tre ens desserter i samme hjul, giver det en gevinst, der også tælles med i oversigten øverst på spillemaskinen. Når du har udfyldt tre ens symboler, kan det udløse en feature. Du kan bl.a. møde en the Cupcake Power-feature, the Blueberry Pie Power-feature, the Carrot Cake Power-feature, the Lemon Cheesecake Power-feature og the Strawberry Sponge Power-feature. Disse vil typisk udløse tre gratis spins med specifikke features til hver af dem. Er du rigtig heldig, kan du udløse the Bake Off feature, der udløser aktivering af fem andre features.

 

LAD DIG IKKE NARRE AF DET SØDE YDRE

Baker’s Treat virker måske meget enkelt, og som noget man bare lige sidder og hygger sig med for sjov. Der er dog også mulighed for at vinde ret gode gevinster, fordi der er sørget for en masse gode features. Du får en god kombination af sjov og hygge og mulighed for høje gevinster.

NYT SPIL
Baker's-Treat_small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS