kommercielt Indhold

7 Sins

1000freespins.dk

Denne spilleautomat fra Play N Go er opbygget omkring de syv dødssynder, som er dovenskab, fråseri, vrede, misundelse, hovmod, utugt og nærighed. Hver dødssynd er repræsenteret af en kvinde, der indgår i spillet. Eksempelvis er misundelse portrætteret af en kvinde i en grøn kjole, fordi man, som ordsproget siger, bliver grøn af misundelse. Disse syv kvinder, der hver repræsenterer en dødssynd, spiller en stor rolle i spillet, og det gælder om, at du skal holde dig gode venner med dem – du skal, med andre ord, ikke begå en dødssynd i spillet.

Play N Go har her lavet et underholdende spil, der henvender sig til alle spillere – både nye og erfarne. Enkeltheden i spillet appellerer især til nybegynderne, mens de sjove symboler og mange funktioner appellerer til de erfarne spillere. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, kan du altså med fordel prøve kræfter med spillet. Inden du gør det, bør du dog læse med her, hvor du kan få lov til at danne dig et indtryk af spillet, inden du selv kaster dine penge mod det.

 

7 SINS VIDEO

 

FEDE FEATURES GIVER FORDELE OG GEVINSTER

Spilleautomaten er opbygget som en klassisk spilleautomat – i hvert fald ved første øjekast. Den er opbygget med fem hjul og tre rækker, men som noget usædvanligt har den hele 243 mulige gevinstlinjer. Der er altså rig mulighed for at opnå gevinster, når du spiller på spilleautomaten. Derudover er der mange forskellige features, der gør spillet endnu sjovere og, forhåbentligt, mere indbringende. Blandt andet finder du både et wild- og et dobbelt wildsymbol. Disse kan fungere som erstatning for alle andre symboler, på nær scattersymbolet, hvilket øger dine vinderchancer. Med dobbelt wildsymbolet kan du vinde en gevinst, der svarer til syv ens symboler – også selvom der kun er fem hjul.

Tallet syv går igen – og hvis du får tre scattersymboler, får du derfor syv gratis spil. For hvert gratis spil, du får, vil multiplikatoren, som er en funktion, der ganger din gevinst, stige med en – helt op til syv. Hvis du er ”uheldig”, og du kun får to scattersymboler fremfor tre, får du en ekstra chance. Når du får en ekstra chance, skal du vælge en af de syv dødssynder for at finde det sidste scattersymbol.

 

SCREENSHOTS AF 7 SINS

GOD GRAFIK OG DRAGENDE UNIVERS

Når man starter spilleautomaten op, bliver man med det samme draget ind i et andet univers. Dette skyldes dels, at historien er god, og temaet er gennemført. Det skyldes dog også, at grafikken er så fremragende, som den er. Grafikken er rigtig god, og det gør kvaliteten af spillet rigtig høj. Man er i det hele taget sikret en fantastisk spiloplevelse, hvis man prøver kræfter med de syv dødssynder – på 7 Sins.

NYT SPIL
7-Sins_small logo
SPIL DETTE SPIL MED FREE SPINS BONUS